onsdag 21 september 2011

30 heta tips inför LL

Hallå!


Fick nys om denna länk: 

30 HETA TIPS INFÖR LL!


Det är bra tips men det är väl lite typiskt mig att börja oroa mig för andra saker än loppet, vad ska jag ha på mig?
Visst är jag snygg i orange? :)
Det jag funderar på är att kanske ha midnattloppströjan, tycker den är himla skön men kanske dumt å ha en annan tävlingströja på LL?

Annars en tråkig grå T-shirt, svarta korta (knälånga) taights, nike strumpor och mina Adidas Salvation 2 skor...så tror jag det kommer att se ut!
Såhär såg det ut förra året innan starten, fast med andra skor!
Sen kommer det ju det jobbiga, jag skulle vilja ha min gps med mig bara för att ha farten men funderar på att skippa den och bara köra klockan.

Tankarna sprids runt loppet och jag har till och med drömt att jag springer och vilken taktik jag ska ha. Då kom jag in på 2h 30 min...mirakel har ju hänt förut hehe
Imorgon blir den sista löpträningen, en lugn runda på lunchen om cirka 5 km varav snabbt i slutet. Kanske en eller två uppförsbacks rusningar också! Mer om det imorgon.


Tack och hej

2 kommentarer:

 1. Hej! Så svala kläder som möjligt tycker jag, jag körde shorts och löpar-t-shirt i oktober på hässelby förra året.. man blir ju varm när man springer :)midnattsloppets tröja är ju bra i och med att man syns, om du har folk som hejjar och så! Lycka till! Vi får ta en runda i höst (läs: när jag hämtat mig från berlin marathon) ;)kram!

  SvaraRadera
 2. Hallå!
  Förra året hade jag långärmad T-shirt som är medeltjock, förstår inte hur jag orkade springa i den så här i efterhand. Det får nog bli den orangea tröjan då! hehe

  Tack detsamma, hoppas du får det toppen och stort lycka till med loppet!

  Det får vi göra! =) Vi hörs av, kram

  SvaraRadera