torsdag 29 september 2011

Torsdag - framtidsdrömma om löpning i fjällen

Godmorogn!

Nu har fotona från årets Lidingölopp kommit upp på marathon-photos.com, man...eller jag ser ju aldrig rolig ut när jag springer men här kommer ett dåligt upplösta smakprov :)

Precis kommit i mål, tummen upp! Jag har tydligen passerat någon i startgruppen före min under upploppet! :) Synd att bilderna kostar om man bara ska ha ett minne, tyvärr hade jag ingen som kunde vara egen fotograf men man vet aldrig, någon annan som lägger upp någon bild där jag syns i bakgrunden, ni får hålla utkik!

Kebnekaise, September 2011
Läste Runners på vägen till jobbet och det var ett uppslag om löpning i svenska fjällen. Snacka om att jag blev sugen på att springa i fjällen till sommaren, inget marathon eller så utan en förbestämd sträcka som kanske sträcker sig över en 3-4 dagar, någon som vill följa med?Kebnekaise, September 2011
 Jag har ju fått mersmak av svenska fjällen och hört att det är tekniskt svår löpning men värt varenda svettdroppe, jag vill springa men det krävs planering så därför börjar redan tankarna gå "var, hur långt, när, med någon?" :)
Någon som har någon rolig erfarenhet eller är sugen på att springa? Hör av dig!

5 kommentarer:

 1. Sista bilden är ju fantastisk!!

  SvaraRadera
 2. Tack, funderar på att förstora den. Det var mycket vackert där uppe i norr =)

  SvaraRadera
 3. Jag blev också sjukt sugen på att springa i fjällen när jag läste senaste Runners. Har bara vandrat i fjällen tidigare, men nu när man blivit långdistanslöpare lär det vara en underbar upplevelse att springa där. Det finns ju ganska sydliga fjälleder om man inte vill åka så långt norrut också. Typ som Jojje Borssén och Jonas Coltings 20mil på 5 dagar Grövelsjön - Vålådalen. Väldigt inspirerande filminslag på Runners TV.

  SvaraRadera
 4. Ja den sträckan verkade ju bra. Det är ju inte alltför roligt om det är så besvärlig terräng att man inte kan njuta så mycket. Vem vet, kanske går att samla ihop några sugna löpare och planera en fjälltur :)

  SvaraRadera
 5. Jonatan Ståhl11 oktober 2011 08:41

  Precis, man kan ju isåfall skippa den första etappen som dom körde, var tydligen ett rent h'lvete och gick inte att löpa alls :P

  Där finns det ju bra möjligheter till övernattning i fjällstugorna också. Vi får höras om det kan bli nåt med det, jag finns på funbeat :)

  SvaraRadera