Min utrustning

Löpning:

Skecher Bionic, en lättviktssko som lämpar sig för asfaltslöpning, min tävlingssko på just asfalt! Hittills gjort mitt pers på 10km i dessa, 41.56...jag tror nog att de kan bli snabbare än så. Riktigt bra passform och bekväm med tunn sula.
Saucony Mirage 2, köpte dessa pärlor för ca 2 år sedan använt dem enormt mycket och slitit på dem. Gjorde min första ultra (SUM 50km) i dessa. Enligt mig passar de asfalt, grus och terräng. Gjort lopp från Hässelbyloppet (asfalt) till Ursvik Xtreme (grus och terräng) utan konstigheter. Dessa kan jag varmt rekommendera till dig som även har lite pronering trots att de är neutrala, fungerar hur bra som helst! Nu är de slitna och har gått sönder upptill men jag kör några lunchpass i dem ändå för att de är så bekväma.

Salomon S-Lab Fellcross, underbart skön trailsko! Ovan ser ni dem efter min  målgång på TEC 50 miles. Riktigt bra även under vinterhalvåret då jag varierade dessa med Icebugs beroende på isläget. Sprang i fjällen i vintras med dessa upp för skidbacke och på kalfjäll i snö, riktigt härligt och bra fäste där man inte sjönk igenom.

Icebug Hiko Bugrip, haft dessa i 2 säsonger och de funkar riktigt bra på is. Bekväm sko med lite pronering. Dessa kommer vara kvar länge i min skohylla! 
Guldklimpen, Giant TCR 0 2011års modell. UNDERBAR cykel som visat sig hålla för det mesta! Exempelvis våren 2013 då jag cyklade Skandinaviens Tre Huvudstäder, Stockholm - Oslo - Köpenhamn - Stockholm i väldigt varierad terräng så visade sig cykeln vara över förväntan!
Den har även tagit mig runt Vättern 2012 på 10h 31min vilket den från början var dess syfte vid köpet.
En riktigt skön sko, Shimanos SPD, bekväm och fungerar bra att gå i också när man är på långtur och måste ta sig till fots!