måndag 3 februari 2014

Vårens mål

Hej!

Jag sitter här och funderar på vårens mål, det är rätt mycket långdistans inser jag vilket jag verkligen gillar. Utmaning, utmattning och uthållighet! De tre U som verkligen sätter en på prov.

Utmaning 1
20 dagar kvar till Öppet spår (söndag 23 feb), har inte ännu tagit ett stavtag men det blir det nog ändring på från torsdag då jag och Mickis åker med två vänner till Hamra!
Det blir 5e gången jag skidar från Sälen till Mora och frågan är om jag kommer under 7h igen?

Utmaning 2
Skövde 6 timmars den 8 mars. Ultralöpning på 1200 meters bana, man tar sig helt enkelt runt så många varv man hinner på 6 timmar. Jag har som mål att ta mig längre än 60 km, gärna närmare 65km vilket skulle innebära minst 50 varv för att nå 60km.
Perfekt uppladdning inför nästa utamning.

Utmaning 3
TEC 50 miles. För andra gången springer jag denna underbara ultratävling. 80.4 km och detta år ska jag under 8 timmar för att komma rätt högt upp i resultatlistan. Banan är ca 10km och 162 höjdmeter så den är ändå inte helt platt.
Kan med öppna armar säga, välkommen till en underbar ultratävling, som deltagare eller som publik!

Jag tillsammans med min ultravän Jonas ordnar denna tävling för tredje året irad nu och uppmanar er att kika förbi Ensta Krog i Täby den 12-13 april. :)

Utmaning 4
Denna är än så länge inte färdigbokad...men jag hoppas att det blir ett lopp jag fick syn på häromdagen, Wings For Life World Run! Ett lopp som går samtidigt på flera platser i hela världen!

Deras slogan "Spring för de som inte kan"! Det ger mig glädje att få bidra till forskningen samtidigt jag kan göra det jag älskar, att springa.

Startavgiften är 400kr och som oavkortat går till forskning för att bota ryggsmärgsskador. Jag tokgillar deras koncept: Starta och spring tills du blir ikappkommen av mållinjen!

Det står inte hur snabbt bilen åker men jag hoppas i alla fall att komma minst 50km från starten i Kalmar, siktar på 60km och allt över är bonuslöpning längs Ölands kust! :)

Utmaning 5
Mitt fjärde Göteborgsvarv och även detta lopp springer jag för välgörenhet, denna gång för Clowner Utan Gränser!
För att sprida lite extra tjoande kring banan tänkte jag springa i någon form av clownutstyrsel! Allt för att bjuda på lite underhållning :)

Allt detta innan juni visar bara på att det här kommer bli ett toppenlöparår!!!

/ Glada löphälsningar
David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar