måndag 3 januari 2011

Nytt år, nya tag

Klockan ringde vid 8 så det var bara att gå upp och ner till tvättstugan, sedan efter lite frukost bestående av två mackor och efter att ha legat på latsidan ett bra tag så var det nu dags!
Ännu en dag ut i skidspåren! Tog det dock rätt lugnt och åkte bara 8,5km men det var skönt att komma ut och bli trött! Jag åkte i Hellasgården (Nacka/Älta) och spåren var ok men inte så mycket mer, ingen räls inte...

Efteråt så var det hem och duscha, köra hem bilen till föräldrarna och sedan tillbaka hem för att laga lunch! Ägg, korv å makaroner samt några glas vatten, mycket gott hehe

När sambon kom hem så gick vi till Actic (Sjöstadshallen) för att se hur det såg ut (är ju nyinflyttad) samt tog tillfället i akt och tränade. Efter en härligt hård uppvärmning på cykeln "Random Hills", 20 min, så tränade vi överkroppen, då märkte jag att jag ändå var rätt trött från skidåkningen = dåligt tränad kanske? :)
Var helt död efter en timme så vi avslutade med lite sit ups och promenad hem längs kajen. Väldigt mysigt att gå och bo här i Sjöstaden.  

Dagens resultat:

Skidor 8,5km (ingen pulsmätare)
Promenad 2 x 15 min (hem - gym - hem)
Gym 
Uppvärmning - Cykel 20 min - 1 mil, snittpuls 150slag/min, maxpuls 179slag/min, 191 kalorier
Träning - överkropp biceps, triceps, rygg och mage


Känns bra att vara igång igen =) Vi hörs imorgon!

3 kommentarer:

  1. Go fucking go polarn =D! Jag börjar själv komma igång nu. Kört 4 pass på 4 dagar nu. Siktar på 5/vecka när jag kör för fullt!

    SvaraRadera
  2. hehe härligt =) Vi får väl se om vi tar något seedningslopp i vår innan Gbg-varvet med? =)

    SvaraRadera
  3. Absolut! Kan kika på det vettu =D!

    SvaraRadera