torsdag 25 juli 2013

I Davos utan bagage

Hej.

Vi kom iväg bra och var på Arlanda i god tid, allt gick fint ocj vi flög till Berlin. Väl framme där hade vi 40min vilket räckte mer än väl så vi tog en glass i värmen.

Planet mot Zürich var lite försenat så vår förhoppning att hinna med ett tidigt tåg gick inte i lås.
När vi kom fram väntade vi på vårt bagage...och väntade. Till slit gick vi till lost and found och vi fick veta att våra väskor var borta. Det tog nästan två timmar innan vi kom iväg mot tåget trötta och hungriga. När vi tagit tåget till stan Zürich så var det 50min till nästa gick mot Davos så bi passade på att äta lite, 220kr för två vanliga menyer på BK, men det är ju dyrt här.

Tågresan var mycket trevlig och bra utsikt aå den hick rätt snabbt trots att det tog två timmar. Vi var framme vid hotellet straxx efter 20.00, 12 timmar efter det att vi åkte hemifrån och utan bagage!

Vi tog en promenad och hittade en öppen badklädesbutik där jag köpte ett par shorts så att vi kunde springa lite. Det blev ett skönt 8km pass på ca 1500 meters höjd över havet, Davos höjd.
När vi var klara tog vi en dusch och gick ner till baren för att äta lite middag och ta en öl medans vi såg på damfotbollen där Norge vann på straffar.

Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon blir det ett höghöjdspass och en del fotande.

Vi får se när bagaget kommer :( Alla tävlingssaket ligger ju där!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar