fredag 6 september 2013

Semester - en livsförändring har skett!

Ja, här har det varit dött rätt länge nu, jag tog ett litet uppehåll i träningen på semestern, åt upp mig rejält så nu är det bara att börja om från steg ett hehe

Nej riktigt så illa är det inte men tror jag gått upp 3-4kg på min semester men har som sagt aktivt valt att ha ledigt från träning också så det är mycket på grund av mer mat och mindre träning.

Vad är det för livsförändring?
Jo jag har gift mig, det blev en fulländad helg med glädje, kärlek och värme bland vänner och familj :) Många härliga minnen från denna helhelg fre-sön med bastubad, löprunda, god mat, överraskningar om nyförlovningar och kommande småttingar (ej vi hehe) God mat, valsdans, macarenadans, många roliga bilder, mm...listan går nog att göra oändlig :)
The Sundvall's
Jag var ute med några vänner och sprang 11.5 km på bröllopsmorgonen. Mina förberedelser tog inte riktigt lika lång tid som för M, jag har ju lite lättare med frisyren exempelvis så då tog jag mig lite tid för att utforska vägarna kring Grytsberg och den tänkta runda runt Kyrksjön.
Lite felspring i skogen efter att en stig gick över till ingen stig, över banvall, runt i skog och brännässelparadis, älgskådning och blåbärsrislöpning kom vi till slut runt i alla fall!


Denna veckan har jag kommit igång lite igen med träningen. I tisdags blev det lite längre intervaller och lång nedjogg, dubbelt så långt som uppjogget.

I onsdags gick jag på min första crawlkurs på Eriksdalsbadet. Jätteroligt och jag kände direkt en förbättring och att jag kunde hantera andningen ok i alla fall. Det är 6 gånger kvar så jag kommer nog att förbättra mig ordentligt innan det är slut på kursen!

Idag gjorde jag en Ursvik specialare - lite mer än 4.5km på 7an och sedan sista ca 3 på Extremen. Stel i benen efter första simning mm...första 2km på 11 min bådade inte gott men vi höjde tempot lite varje km, vid 3km (sista biten på Xtremen) tryckte jag på ytterligare och fick iaf sista 3 på 13min, gött mos! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar