torsdag 13 oktober 2011

Träning inför RAID och spring för världens barn!

Hej!

Jag tänkte börja med att ge ett tips till alla er som gillar morgonlöpning!
Imorgon från 06.00 - 09.30 kan man springa för Världens barn vid Gärdet, Greve von Essens väg vid Kungliga Borgen. Du går en bit på Lindarängsvägen för att sedan ta in på Greve von Essens väg. De kommer att ha marschaller vid starten för att alla löpare ska kunna se starten.

Gå vidare till länken för att läsa mer:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2995&artikel=4736318
Min middag!
Ikväll så har jag och min tävlingspartner K tränat inför lördagens RAID Uppsala. Vi cyklade från Luma via Björkhagen (härlig känsla i magen när man passerade starten för SUM) till Hellasgården där vi ställde cyklarna och sprang ca 6,5km och sedan cyklade vi bilvägen tillbaka till Luma (blev ca 1 mil cykling) medans K cyklade vidare hemåt.
Det kändes bra i kroppen och vi körde i ett lugnt tempo, bra genomkörare inför helgen! Ska precis kolla in hemsidan och läsa mer om banan mm för att komma dit väl påläst hehe Imorgon blir det kanske en sväng in till stan och förbi Alewalds och Runners Store för att spana på lite mer utrustning och nya skor.
Från Hestra Multisporttävling
Har nästan helt bestämt mig för Sancony Kinavara...måste bara pröva ut storleken. På Adidas Outlet här brevid mig i Luma har de billiga Adidas lättviktsskor för er som är sugna på dessa. Finns från 520kr och uppåt. Adizero eller vad den heter kostade 800 något....billigare än i övriga affärer i alla fall :)
De hade även 30% på löptröjor mm så jag kan rekommendera en tur dit!

2 kommentarer: