lördag 24 september 2011

JAG GJORDE DET!

Hej alla glada!

Jag tog mitt mål på Lidingöloppet och är mycket nöjd med min insats!
I början kändes det bra och första milen gick på 48min vilket jag hade som mål, det flöt på bra och min backträning har gett lite resultat, dock är uppför där jag tappar mest. Men utför rullade benen på och jag tog in mycket tid på det.

Vid två mil så bestämde jag mig för att inte kolla på klockan just för att det började kännas tungt och jag ville inte känna pressen utan låta kroppen få bestämma tempot, mellan 20 -23km var jag helt död...men med goda tankar och hejjarop från publiken så började det kännas bitvis bättre och benen rullade på åter igen!

Aborrbacken går jag alltid en bit i och tror det är rätt taktik för mig. Sedan så är det hyffsat plant eller lätt uppför förutom Karins backe vid 2km...men sedan kan man trycka ifrån vilket jag gjorde. Allt jag hade och kom i mål på.....2h 35 min!!!


Jag slog min förra tid med 11 minuter :) Snacka om att jag är nöjd, hade som mål under 2h 40 och det tog jag ju också hehe

Nu ska jag iväg till Upplands Väsby...berättar mer imorrn!

Vi hörs

// Lycklig LL löpare ;)

2 kommentarer:

  1. Riktigt bra jobbat! LL var toppenkul! Måste göra om det!

    SvaraRadera
  2. Tack, detsamma. Kändes alla 15km bra? Ja, det blir mitt fjärde nästa år, nästan veteran haha Blev mäkta impad av en äldre som sprang med tröjan "Jag har sprungit mer än 40 Lidinglopp"

    SvaraRadera