fredag 16 september 2011

Lunchträning

Hallå!

Kände mig lite trött i benen idag på lunchlöpningen måste jag säga. Jag och J joggade iväg mot spårcentralen i Ursvik vid jobbet. Vi bestämde för att springa någon bana baklänges....ja eller alltså i motsatt riktning :)
Vi började att följa milspåret i ca 2 km för att sedan fortsätta ut på MTB spåret på ängarna och in i skogen, efter ett tag så hade vi tappat bort oss men sprang på tills vi kom till Extremespåret. Då var vi ungefär vid milgränsen och kom snart till ängen där den sista vätskekontrollen är på Xtreme tävlingarna. Vi fortsatte i samma spår och vek sedan av på milspåret igen där vi mötte några andra kollegor som sprang åt "rätt håll".

Till sist så vek vi av på en grusväg och valde att springa sista km på "Lätta 5an" innan vi kom tillbaka till spårcentralen.
Vi vet inte hur långt vi sprang men vi var väl ute i närmare 40 min. Till lunch blev det den goda köttbullar i såsen-middagen från igår och sedan möte hela eftermiddagen.

Kvällen har varit lugn och får se om det blir långpass imorgon eller på söndag...beror på om vi åker och spelar golf imorgonbitti :)

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar